Om oss

Vicit AS har siden 2003 etablert seg som en trygg og pålitelig arrangør

av treningsreiser til sydligere breddegrader. Vi har mange års erfaring fra reisebransjen og en liten og fleksibel organisasjon gir oss stort handlerom og frihet. 

 

Alt fokus og alle resurser er rettet mot våre kunder og vår målsetning er å overgå forventningene, hver gang. Et utenlandsopphold er som kjent en stor utgiftspost og det er derfor viktig at alle behov blir dekket.

Vi strekker oss veldig langt for å imøtekomme alle ønsker og vi har egne reiseledere som daglig passer på at alt det praktiske fungerer.

 

Som kunde blir du hos oss godt ivaretatt, helt fra bestillings-prosessen, til gjennomføring og hjemreise.

 

Vi har under mange år blitt tildelt AAA-rating av Bisnode, som representerer den høyeste kredittverdigheten. For å få AAA-rating kreves b.la at selskapet har vært i virksomhet i minst 10 år, med regnskapstall som er betydelig over bransjens gjennomsnitt.

 

Med en seriøs innstilling og et velsmurt produkt har vi gjennom mange år fått flere stamkunder fra hele Norden, som år etter år velger den trygghet og kvalitét vi står for.

Vicit AS er medlem av, og har stillt bankgaranti til Reisegarantifondet. Garantiordningen er lovpålagt og en trygghet for deg som reisende.

vicit_log_highres01.jpg

På Kypros

siden 2003!

VICIT AS, Buckhaugen 19, N-7046 Trondheim Norge       

firmapost@vicit.no     +47-926 08 930

Om cookies           Om personvern

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

ANEMI HOTEL

KING JASON HOTEL

ALEXANDER THE GREAT

 

treningsleir fotball  treningsleir tyrkia  treningsleir kypros  treningsleir spania  fotballsreiser  ayia napa  kypros  side  barcelona  salou  larnaca